Pedikür és lábápolás – Zsédöly Judit Lábápoló Szakember Tel.: 06-20-976-1814
KEDVES LÁTOGATÓ!
Megtisztelő számomra, hogy az én oldalamat választotta!

Zsédöly Judit vagyok, lábápoló szakember, köszöntöm Önt!

Olvassa el bemutatkozásom

ÚJ SZOLGÁLTATÁS:

Pedikűr – Lábápolás kényelmesen!
Önnek egy lépést sem kell tennie, mert a lábápoló szakember
az I., II., III., XII. kerületben házhoz megy!

Bejelentkezés: 06 20 976 1814
A TYÚKSZEM

Elolvasom

BENŐTT KÖRÖM

Elolvasom

ÖN SZERETI A LÁBAIT?

Elolvasom

SZÁRAZ TALPAK..

Elolvasom

VIGYÁZZON A LÁBAIRA!

Elolvasom

Vigyázzon a lábaira! Vigyázzon a körmeire!

 

Belerúghatunk az ágy lábába, lábunkra léphetnek a tömött villamoson, vagy sportolás, táncolás közben. A tengerben beleléphetünk tengeri sünbe, vendégségben a szőnyegen szanaszét hagyott legó darabkákba, rajzszögbe, bármibe. Eshet rá nagylábujjunkra fagyott húsdarab, amikor kinyitjuk a fagyasztó ajtaját, és így tovább. Tehát körmünket is, talpunkat is váratlanul meg tudjuk sérteni. A köröm megrepedhet, sokszor teljes hosszában végigtörik. Színe lilára változhat. Megkezdődhet az új köröm növekedése, a belilult köröm, pedig idővel ledobja magát.

1 sz. kép

1 sz. kép

 

Az 1. sz. képen látható láb körmei dupla sérülést szenvedtek. Egyrészt már a cipő is nyomta a körmöket, másrészt költözködés alkalmával egy asztalt is ráejtettek. A fényképek már a gyógyítás fázisában készültek, a sérülést követően még sokkal rondábbak voltak.

A teljes gyógyulás valóban nagy türelmet igényel a körömnél, hiszen a lábujjköröm lassabban nő, mint a kezünk körme. Nyolc – tíz hónap szükséges ahhoz, hogy az öregujj körme teljes nagyságában megújuljon. A köröm sérülései időközben körömgombásodáshoz vezethetnek.

 

 
 

 

2 sz. kép

2 sz. kép

 

A 2. sz. képen látható nagylábujj körme a sarokrésznél sérült. A körmöt hosszúra hagyták, ami mezítláb beleakadt a tornacipő gumis orr részébe. Első ránézésre akár körömgombának is hihetnénk a jelet, de „szerencsére” a köröm sarkában fellelhető fehér foltot a sérülés, a beakadás idézte elő.

Ha óvatosak vagyunk, megkímélhetjük magunkat az ilyen sérülésektől. Nyaralásnál viseljünk gumicipőt, óvatosan nyissuk ki a fagyasztóhűtő ajtaját, hordjunk kényelmes cipőt, vágjuk rövidre lábkörmeinket, idegen helyen védjük lábunkat lábbelivel, és így tovább…
 

 

 

 

 VIGYÁZZUNK A LÁBAINKRA!
VIGYÁZZUNK A KÖRMEINKRE!

A LÁBUJJKÖRÖM GYÓGYULÁSA HOSSZÚIDEIG TARTÓ FOLYAMAT!